Discipleship Explored Cursus

Discipleship Explored is een cursus die je de kans geeft om na te denken over wat het daadwerkelijk betekent om een christelijk leven te leiden. Deze verdiepingscursus neemt de deelnemers in acht samenkomsten mee door de brief van Paulus aan de Filippenzen en helpt te doordenken wat het betekent een echte discipel van Jezus Christus te zijn.

Misschien ben je al jaren lid of bezoeker van een kerk, of ben je juist net christen geworden. Wat je situatie ook is, Discipleship Explored helpt je te begrijpen wat het inhoudt om Jezus te volgen en moedigt je aan om dit ook daadwerkelijk te doen. In deze cursus worden vragen behandeld als: Hoe weet ik zeker dat ik een christen ben? Waar draait het leven nu werkelijk om? Hoe kan ik groeien als christen?

In de onderstaande trailer een korte introductie:

Wil je mee doen of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend¬†contact met ons op. De kosten voor de cursus zijn slechts ‚ā¨7,50 voor het werkboek, de rest is 100% gratis.

Update:
De discipleship explored cursus 17/18 is afgelopen. We hopen op termijn weer nieuwe avonden te organiseren. Hou hiervoor onze website in de gaten.