Wie en wat zijn wij?

Wij werken vanuit de gedacht dat God ons lief heeft en dat we door het lijden van Jezus Christus aan het kruis zijn vrijgekocht. We beseffen ons dat we niet zijn gered door onze positie in de maatschappij of kerk(leer) maar uit genade.

Vanuit de gedachte dat god ons lief heeft beseffen we dat we Zijn Liefde voor de gehele schepping mogen uitdragen. Hierbij willen we ons richten op onze eigen directe omgeving omdat we zien dat Nederland (en onze regio) door haar explosieve ontkerkelijking een (nieuw) zendingsgebied is geworden.

Wij werken op interkerkelijke basis, dit betekend dat we zowel zelfstandig als met kerken uit de regio (willen) werken. We doen dit bewust omdat we geloven dat een kerk nog steeds een belangrijke rol heeft als huis van God maar niet dé kerk is voor allen.

Samenwerken
Wij zijn niet een nieuwe kerkelijke stroming en hebben ook niet de ambitie om een nieuwe kerk te starten. Wel willen we het evangelie verkondigen aan een ieder zowel binnen als buiten de kerkmuren. We denken dat samenwerken hierin de beste oplossing is zodat de plaatselijke/regionale kerken mee groeien.

Van het één komt het ander..
De basis is gelegd in februari 2012 toen een groep jongeren opeens geestelijk dakloos werden. Hieruit stond een interkerkelijke jeugdgroep, wat (veel) later ‘Bijbelgroep Oldehove’ werd.

  • 2012 – 2015 | Interkerkelijke Jeugdgroep Back2God.
  • 2015 – 2016 | Cursus:  Youth Alpha (organisator, interkerkelijk)
  • 2017 – 2018 | Cursus:  Discipleship explored (organisator, interkerkelijk)
  • 2018 – 2019 | Cursus:  Youth Alpha (samen met GKV en PKN oldehove)

Gratis Bijbelstudies
Wij hebben de afgelopen jaren meerdere studies- en mening vormende stukken geschreven n.a.v. vragen op studieavonden. Deze mag u gratis gebruiken binnen uw kerk- of studiegroep een verwijzing naar onze website stellen we op prijs. Kijk hier voor alle studie & opinie stukken.

Meer weten?
Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek kunt u contact met ons opnemen.