Wie en wat zijn wij?

Wij werken vanuit de gedacht dat God ons lief heeft en dat we door het lijden van Jezus Christus aan het kruis zijn vrijgekocht. We beseffen ons dat we niet zijn gered door onze positie in de maatschappij of kerk(leer) maar uit genade.

Vanuit de gedachte dat god ons lief heeft beseffen we dat we Zijn Liefde voor de gehele schepping mogen uitdragen. Hierbij willen we ons richten op onze eigen directe omgeving omdat we zien dat Nederland (en onze regio) door haar explosieve ontkerkelijking een (nieuw) zendingsgebied is geworden.

Wij werken op interkerkelijke basis, dit betekend dat we zowel zelfstandig als met kerken uit de regio (willen) werken. We doen dit bewust omdat we geloven dat de kerk nog steeds een belangrijke rol heeft als huis van God maar niet dat er maar één kerk is voor iedereen. Wij willen werken aan de groei van Gods gemeente, dat staat los van kerkmuren.

Van het één komt het ander..
Wij zijn in 2012 begonnen toen een groep jongeren die samen kwamen onder de vleugels van een gemeente in Groningen opeens geestelijk dakloos werden. Wij waren op dat moment (mede) leiders van deze groep en besloten aan huis verder te gaan. Deze groep jongeren is volwassen geworden en ‘uitgevlogen’ waarop wij verder zijn gegaan met nieuwe initiatieven.

Hieronder de activiteiten waar we (mede)leiders van waren:
– Interkerkelijke Jeugdgroep ‘Back2God’ (2012-2015), organisator
– Interkerkelijke Youth Alpha cursus (2016), organisator
– Interkerkelijke Discipleship explored  cursus (2018), organisator
– GKV/PKN Oldehove  Youth Alpha cursus (2019), mede-leiders

Gratis Bijbelstudies
Wij hebben de afgelopen jaren meerdere studies- en mening vormende stukken geschreven n.a.v. vragen op studieavonden. Deze mag u gratis gebruiken binnen uw kerk- of studiegroep een verwijzing naar onze website stellen we op prijs. Kijk hier voor alle studie & opinie stukken.

Meer weten?
Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek kunt u contact met ons opnemen.