Over ons

Bijbelgroep.nl is een website waar je Bijbelstudies, zienswijzes en benodigdheden kunt vinden voor het gebruik tijdens tiener- en jeugdgroepen, huiskringen en studieavonden. Deze materialen mag je gratis gebruiken voor deze doeleinden met bronvermelding.

Alle materialen op onze website zijn door ons geschreven en gebruikt voor o.a. een interkerkelijke jeugdgroep in Oldehove (2012-2016), interkerkelijke Bijbelstudie- en huiskring in Oldehove (2017-2020, gestopt i.v.m. COVID) en vanaf 2022 voor een tiener- en jeugdgroep in Groningen (baptisten).

LET OP!! De studiematerialen zijn ontwikkeld voor verschillende groepen- en leeftijden en worden door elkaar aangeboden. Bekijk dus per stuk of het geschikt is voor je doelgroep. Tevens is het mogelijk dat bepaalde onderwerpen specifiek zijn voor een bepaalde kerkelijke stroming maar over het algemeen zijn ze interkerkelijk of evangelisch.

Wanneer je vragen hebt n.a.v. de materialen, onze website of je wilt (delen) gebruiken in een eigen publicatie kun je contact met ons opnemen.