Christelijke escape box huren?

Escapebox ‘Escapechurch’ – christelijke escaperoom op locatie

Het spelen van escaperooms en escapeboxen is een populaire, leuke en spannende bezigheid. Wij hebben één ontwikkeld die geschikt is voor tiener- en jeugdgroepen binnen kerken. De box bevat (complexe) puzzels, opdrachten en vraagt wat speur- en nadenk werk. De box is opgebouwd rond een voormalige munitie kist uit leger wat de sfeer een beetje maakt incl. een startbrief.

Alle inhoud zowel de verhaallijn, puzzels en opdrachten zijn rond het Bijbel thema maar niet zodanig dat het evangeliserend of irritant is voor jongeren. We kunnen hierbij denken aan opdrachten bestaande uit een serie blokken, die in een bepaalde volgorde een Bijbels naam maakt die weer noodzakelijk is tot het komen van slotcode voor een vervolg spel.

Wij denken dat de box gespeeld kan worden vanaf 12 jaar (try-out hiermee gedaan) onder begeleiding en vanaf 16+ zijn de escapeboxen zelfstandig te spelen in een groep. De speelduur is circa 60 minuten en 10 opdrachten/sloten die geopend moeten worden. Iedere kist is geschikt voor circa 4-6 spelers en zijn twee identieke kisten beschikbaar zodat je met twee teams/groepen kunt spelen (circa -8-12 spelers). Wij adviseren bij twee groepen altijd één spelleider is die het antwoorden blad beschikbaar heeft om hints te geven mocht een team vastlopen.

Wilt u een box huren voor uw tiener of jeugdgroep? Dit kan voor €25,- wanneer u de box haalt- en brengt. Verzending is in overleg mogelijk (extra kosten). LET OP!! Wij verhuren de boxen minimaal één maand vooruit i.v.m. verzendtijden en controle inhoud van de boxen bij retour.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.